Team
-
Jürgen Malieske
Executive Assistant
-
Thorsten Schermall
CEO
-
Catharina Ernst
Office Manager
-
Olena Rózycka
Office Manager
-
Sylva Polenz
Head of Human Resources
-
Claus Huneke
Architekt
-
Oliver Michl
Creative Director
-
Andreas Schuldt
Buchhaltung
-
Oliver Masurat
Buchhaltung
-
Björn Neumann
Head of Sales & Operations
-
Juliane Ernst
Sales Manager
-
Philipp Pietschmann
Sales Manager
-
Anna Schermall
Head of Marketing & Communication
-
Stephan v. Wrede
Chief Marketing Officer
-
Maximilian Klemme
Operations Manager
-
Jön Bertram
Team Technische Leitung WECC
-
Sebastian Wilke
Team Technische Leitung WECC
-
Holger Wewer
Bereichsleiter Küche
-
Holger König
Executive Chef
-
Stefan Winter
Souschef und Patissier
-
Sandra Brandt
Chef de Partie
-
Christian Schwarzlose
Gastro Leiter Canisius Kolleg
-
Marie Häfner
Chef de Partie
-
Juan Carlos Gutierrez
Restaurantleiter FORTYS at Mercedes-Benz
-
Branko Erman
Küchenchef FORTYS at Mercedes-Benz
-
Magda Zielinska
Souschefin FORTYS at Mercedes-Benz
-
Jonas Zörner
Küchenchef GOLVET
-
Jonas Zörner
Küchenchef GOLVET
-
Martin Wolf
Restaurantleiter GOLVET
-
Yannik Walter
Bar Manager GOLVET
-
Stilian Laufer
Advisor Gastronomie Konzepte
-
Ismail Karakaya
Bar Chef, Vesper Bar
-
Vinz Müller
Bar Chef, Vesper Bar
-
Kirko Schulz
Projektleiter Schulversorgung